ارتقاء شاخص h دانشکده علوم پزشکی لارستان به عدد ۱۷ در نوامبر ۲۰۲۱

Home » اخبار و رویدادها » ارتقاء شاخص h دانشکده علوم پزشکی لارستان به عدد ۱۷ در نوامبر ۲۰۲۱

دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در گفتگو با روابط عمومی تحقیقات و فناوری اظهار داشت: رشد و ارتقای علم و دانش در گرو رشد پژوهش است، نهادینه شدن فرهنگ پژوهش در دانشگاه باعث رشد و بالندگی جامعه می‌شود و پیشرفت دانشکده علوم پزشکی لارستان در یک‌سال اخیر در حوزه پژوهش قابل توجه و مسرت‌بخش است.

وی همچنین افزود: تعداد مقالات این دانشکده در سال ۲۰۲۱ در پایگاه استنادی Scopus که از معتبرترین پایگاه‌های مقالات علمی و پژوهشی بین‌المللی است، به عدد ۲۱۷ رسید و متناسب با آن شاخص h-index  نیز، که بیانگر میزان تاثیرگذاری پژوهشگران در حوزه تحقیقاتی و رشته دانشگاهی آن‌هاست در سال ۲۰۲۱  با ۵ پله صعود از عدد ۱۲ در سال ۲۰۲۰ به عدد ۱۷ در ماه نوامبر سال ۲۰۲۱ افزایش یافت.