ارتقاء شاخص H کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان

Home » اخبار و رویدادها » ارتقاء شاخص H کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان

به گزارش سرپرستکمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان جناب آقای دلام، شاخص H کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده مجددا با روندی صعودی همراه بوده و به عدد ۴ در ماه May سال ۲۰۲۱ ارتقاء یافت.

شاخص H، شاخصی عددی است که می‌کوشد بهره‌وری و تأثیرگذاری علمی دانشمندان را به صورت کمی نمایش دهد. این شاخص با در نظر گرفتن تعداد مقالات پر استناد افراد و تعداد دفعات استناد شدن آن مقالات توسط دیگران محاسبه می‌شود. از این شاخص می‌توان برای تأثیرگذاری علمی گروهی از دانشمندان نیز بهره برد.

گفتنی است تاکنون کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان، ۱۳ مقاله پژوهشی در نمایه های ISI، PubMed و Scopus به چاپ رسانیده است.

معاون آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان سرکار خانم دکتر کشتکاران از زحمت بی دریغ و بی شائبه سرپرست محترم کمیته تحقیقات دانشجویی و دانشجویان عزیز و پرتلاش قدردانی می نماید.