اعلام نتایج وبومتریکس دانشگاه های علوم پزشکی کشور ویرایش ماه جولای ۲۰۲۰

Home » اخبار و رویدادها » اعلام نتایج وبومتریکس دانشگاه های علوم پزشکی کشور ویرایش ماه جولای ۲۰۲۰

جدیدترین رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر اساس شاخص وبومتریکس در ماه جولای ۲۰۲۰ اعلام گردید. در این نسخه دانشکده علوم پزشکی لارستان با ۱۱درصد افت نسبت به ماه ژانویه ۲۰۲۰ در رتبه ۵۴ قرار دارد.

این نظام رتبه‌بندی به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب سایت‌‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد. براین اساس وب سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براساس ۴ شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل ((Presence با وزن ۵%، تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن ۵۰%، تعداد استنادات ده نویسنده پُراستناد دانشگاه درGoogle Scholar Citations  (شاخص Openness) با وزن ۱۰% و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین ۱۰% مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago (شاخص Excellence) با وزن ۳۵% ارزیابی و رتبه‌بندی می‌‌شوند. در رتبه بندی اخیر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند. نتایج اخیر که در آدرس http://www.webometrics.info نیز موجود است، رتبه‌ ۶۷ دانشگاه علوم پزشکی کشور را در این نظام رتبه‌بندی مشخص می‌کند.