Home » اخبار و رویدادها » دانشکده علوم پزشکی لارستان رتبه برتر تحقیقات و فناوری را در بین دانشگاه های نوپا کسب کرد

در نظام ارزشیابی جامع تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی در محور تولید دانش و محور ساختار تحقیقات و فناوری رتبه اول را در بین دانشگاه های نوپا کسب کرد.

شایان ذکر است که دانشکده علوم پزشکی لارستان در شاخص اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی رتبه برتر را در بین کل دانشگاه های علوم پزشکی کسب کرد.

ارزشیابی فعالیت های دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حیطه تحقیقات و فناوری یکی از عملکردهای اصلی نظام علم و فناوری مرتبط با سلامت است. به گفته معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ماموریت اصلی این نظام، گسترش مرزهای دانش سلامت ، ارتقاء پژوهش های کاربردی، تولید فناوری و توسعه تحقیقات اثرگذار بر سلامت ، خلق ثروت و ایجاد رفاه در جامعه است.

به گفته دکتر فرید نجفی انجام فرایند ارزشیابی برای نخستین بار به صورت برخط و با استفاده  از سامانه جدید ارزشیابی انجام شده است.