شاخص h دانشکده علوم پزشکی لارستان به عدد ۱۵ ارتقا یافت

Home » اخبار و رویدادها » شاخص h دانشکده علوم پزشکی لارستان به عدد ۱۵ ارتقا یافت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، در ادامه روند افزایش شاخص h (h-index) دانشکده علوم پزشکی لارستان در سامانه علم‌سنجی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این شاخص در ماه سپتامبر ۲۰۲۱ به عدد ۱۵ ارتقا یافت.

مدیر تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی لارستان در این زمینه اظهار داشت: ۲۴ درصد از مقالات دانشکده علوم پزشکی لارستان به‌صورت همکاری بین‌المللی با سایر محققین درنقاط مختلف دنیا صورت گرفته است.

دکتر مقداد عبداله‌پور علی تپه تصریح کرد: ارتقاء شاخص h دانشکده به‌واسطه حمایت‌ها و پیگیری‌های همیشگی سرکار خانم دکتر کشتکاران، معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی و همچنین تلاش‌های اعضای محترم هیئت‌علمی دانشکده می‌باشد.

وی افزود: از طرف مدیریت تحقیقات و فناوری از این عزیزان کمال تقدیر و تشکر را داریم و امید است با اتکال به ایزدمنان و تلاش‌های روزافزون مجموعه پژوهشی دانشکده، شاهد دستاوردهای مهم و اساسی در این حوزه باشیم.